Next Generation Video Designers

We werken op het snijvlak van wetenschap en creativiteit.

Vanuit onze achtergrond als industrieel ontwerpers zijn we gewend te werken in uitdagende en complexe omgevingen. Wij zijn niet snel tevreden en werken samen met jou aan unieke videoproducties die opvallen. Daarbij zoeken we de grenzen op van wat haalbaar is en streven we naar originaliteit.

Jouw doelgroep in beweging krijgen, inspireren en informeren. Daar zijn we goed in.

Video is een krachtig medium dat informatie op een snelle en vooral aantrekkelijke manier kan overbrengen. Met video kun je jouw doelgroep raken en aanzetten tot actie. Wij zijn opgegroeid in het digitale tijdperk, begrijpen de nieuwe generatie en zijn nieuwsgierig.

Door onze wetenschappelijke achtergrond en onze liefde voor mooie plaatjes, zijn we in staat complexe boodschappen te vertalen naar pakkende en visueel aantrekkelijke video content.

Het doel van de video komt eerst.

Wie wil je waar bereiken en wat wil je overbrengen? Dat zijn de uitgangspunten bij het maken van een goede video. Door onze ervaring kunnen we jou helpen jouw doelen te bereiken. Daarbij houden we rekening met jouw merk, doelgroep, boodschap en budget.

Springstof op Instagram

VOLG ONS

Het team

Springstof bestaat uit Coen Mulder en Gilian Zwaan. Samen zijn we in staat veel video’s in eigen huis te produceren. Voor grote opdrachten werken we samen met een team getalenteerde filmmakers en professionals uit onze omgeving.

Coen Mulder

coen@springstofmedia.nl

Gilian Zwaan

gilian@springstofmedia.nl

Samenwerken?

We zijn nieuwsgierig en staan altijd open voor nieuwe ontmoetingen.